használt-aranyékszer-olcsón olcsó-használt-arany-ékszerek eladó-használt-aranyékszer-olcsón használt-aranyékszer-akció olcsó-használt-aranyékszer-eladás használt-aranyékszer-ára
használt aranyékszer
készítése olcsón,női használt aranyékszer olcsón,olcsó használt
aranyékszer eladó,használt aranyékszer ára,használt aranyékszer
rendelés olcsón,használt aranyékszerek részletre,azonnal használt
aranyékszer értékesítése


Magnézium Ascorbyl foszfát-Form
C-vitamin, amely stabilnak tekinthető, és egy hatékony antioxidáns
a bőr
Kollagén-kollagén egyfajta fehérje
található széles körben az egész testben. Támogatja a bőr, a belső szervek, izmok, csontok, és a
porc. Több mint 25 típusú kollagén, hogy
természetes módon fordulnak elő a szervezetben. Kollagén működik párhuzamosan elasztin, hogy a bőr az állag,
szerkezet, és a megjelenés. Leégés (külső
öregedés) és az öregedés (belső öregedés) hatására a kollagén a bőr
romlik. A kozmetikai összetevő, kollagén
származik állati eredetű, de a növényi származékok, hogy úgy
viselkednek, mint a kollagén (pszeudo-kollagén) is
használnak. Bármilyen formában, kollagén jó
víz-kötőanyag.
Nátrium-citrát-Elsősorban, hogy
ellenőrizzék a pH-érték a termék, ezt az összetevőt is antioxidáns
és tartósító tulajdonságait.
Hidroxietilcellulóz-növényi eredetű
sűrítő anyag általában használt kötőanyag vagy
emulgeálószer. Is használható (leggyakrabban
styling termékek), mint a film-képző anyag.
Azulene-kamilla kivonat elsősorban a
színezőanyagot a kozmetikumokban. Ez lehet
antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal
A-vitamin-számon tartott egy jó
antioxidáns néhány különböző formái, különösen a retinol-palmitát
és Retynil
Sztearinsav-zsírsav használják bőrápoló
és egy ügynök, hogy segítsen megőrizni egyéb összetevői
érintetlenül a készítmény
Oktil Methoxycinnamate-fényvédő szer,
hogy megvédje a bőr elsősorban a nap UVB sugarainak
Quaternium-15-tartósítószer használt
kozmetikumok
Kor Spots-Once nevezik májfolt, ezek a
barna bőr elszíneződése szintén nem kapcsolódik éves, többé akkor
azok a májat. A bőr alakulhat ki, barna
foltok több okból, de a jellegzetes kicsik a kézen, karok, mellkas
és az arc által okozott leégés. Ezek
valószínűleg utaló rákmegelőző feltételek és kell figyelni a
változásokat
Gyulladáscsökkentő, valamennyi
összetevőt, ami csökkenti bizonyos jelei a gyulladás, mint a
duzzanat, érzékenység, fájdalom, irritáció, bőrpír vagy.
Antibakteriális, valamennyi összetevőt,
amely elpusztítja, vagy gátolja a baktériumok szaporodását, abban
az esetben, bőrápolási termékek, különösen a baktériumok okozó
hibák.
Parabén-csoport tartósítószerek,
beleértve butylparaben, propil-, metil-és ethylparaben, amelyek a
legelterjedtebb csoportja tartósítószerek a kozmetikumok.
A becslések szerint több mint 90%-a kozmetikai
termékek tartalmazhatnak valamilyen formában paraben.
Parabének úgy okozhat kevésbé irritáló, mint néhány
tartósítószert.
Napvédő termékek
tekinthetők-over-the-counter gyógyszereket az Egyesült Államokban,
és mint ilyen szigorúan szabályozzák az FDA. Napvédő védelmet nyújtanak a leégéstől, és bizonyos mennyiségű
leégés.
UVA-ultraibolya A sugárzás.
A nap termel számos ultraibolya (UV) sugárzás, amely
az UVA és UVB befolyásolják bőrünk. UVA
sugárzás egyrészt súlyos halmozott változásokat a bőr, amelyek
sokkal nagyobb, mint a leégést az UVB sugárzás okozza
Víz-A leggyakrabban használt kozmetikai
összetevő, a víz szinte mindig szerepel először az összetevő
címkét, mert általában az összetevő a legmagasabb
koncentrációt.
Magnézium-foszfát-Ascorbyl levezetve
citrusfélék, könnyen igénybe a bőr sejtek, ez erős antioxidáns
serkenti, stimulálja a kollagén és elasztin termelés.
átlátszó kristályos vegyület található cukornád és a
cukorrépa és az éretlen szőlő
Glikolsav Chemical Peel-A nagy
oldhatósága glikol-és a könnyű, amellyel behatol a bőr teszi
alkalmas a kémiai hámlasztás. Ez javítja a
bőr megjelenését csökkentésével hyperpigmentáció, ráncok és a
hegesedés miatt a pattanások. Glikolsavas is
lehet használni, hogy távolítsa el a bőr növedékek a keratin, az
úgynevezett keratosis. Glikol hámlani kezd
változó ereje.
Radírozás-magában foglalja a eltávolítása
a legrégebbi elhalt hámsejteket a bőr legkülső felületén, és már
használják évek segít fenntartani a bőr. Radírozás részt vesz a folyamatban minden arc alatt
Microdermabrasion vagy kémiai hámlasztás az orvosi
gyógyfürdőkben. Radírozás lehet elérni
mechanikai vagy kémiai úton.
Cell Forgalom-In bőrápoló, a kifejezés
írja le a folyamatos vedlés az elhalt hámsejteket és a későbbi
pótlás fiatalabb sejtek.
Akne-gyulladásos megbetegedése a
faggyúmirigyek és a szőrtüszők a bőr, hogy a jelölt a kitörése
pattanások vagy gennyes pattanások, különösen az arcon.
Tüsző: Az apró tengely a bőr, amelyen
keresztül a haj nő, és a faggyú ürül a faggyúmirigyek a bőr
felszínén
Gyulladásos: A szó azt jelenti:
"gyulladást okoz." Az akne, "gyulladásos"
általában leírására használják elváltozások, amelyek gyulladt
kémiai reakciók vagy baktériumok eltömődött tüsző.
Melanin: Az anyag, hogy ad haj és a bőr
színe.
Noncomedogenic: Nem okozhat
comedones.
Papula: A gyulladásos bőratka hasonlít
egy kicsi, piros dudor a bőrön.
Papulopustular: A fajta akne jellemzi
jelenléte papulák és pustules.
Post-gyulladásos hyperpigmentáció:
túlzott a bőr sötétebbé helyeken, ahol a bőr gyulladt volt.
Fekély: A gyulladásos bőratka, hogy
hasonlít egy Whitehead egy gyűrű bőrpír körül.
Faggyúmirigyek: Mirigy a bőrben, hogy
készítsenek olajos anyag, a faggyú - ezek a mirigyek a helyszínek
pattanások elváltozások. Faggyúmirigyek
csatolták hajhagymákat és megtalálhatók főleg az arcon, a nyakon, a
háton és mellkas.
Whitehead: Az akne elváltozás képező
amikor az olaj és a bőr sejtek gátolják a megnyitása
szőrtüsző. Emiatt whiteheads nevezik "zárt
comedomes."
Glikolsavat (vagy hydroxyacetic sav): a
legkisebb α-hidroxi-sav (AHA). Ez a
színtelen, szagtalan, és higroszkópos kristályos anyag rendkívül
jól oldódik vízben. Ezt alkalmazzák a
különböző bőrápolási termékek. átlátszó
kristályos vegyület található cukornád és a cukorrépa és az éretlen
szőlő